ontsmet, desinfecteerd, verfrist en dood schimmels, virussen en klein ongedierte

ontsmet, desinfecteerd, verfrist en dood schimmels, virussen en klein ongedierte

ozonreiniger

technische gegevens

ozongenerator
ozongenerator

DoctorZone, een sterke oxidator ter bestrijding van ziektekiemen en ongedierten

Waar mensen ook komen en gaan, hun onzichtbare metgezellen blijven meestal gewoon ter plaatse: virussen, bacteriën, ziektekiemen. Daarom is een regelmatige desinfectie van bijzonder belang daar waar veel mensen samenkomen, er veel bezoekers zijn of waar de gebruikers van het pand vaak wisselen.

De door DoctorZone geproduceerde ozon is zeer effectief ter bestrijding van besmettelijke virussen, bacteriën, ziektekiemen en ongedierte zoals zilvervisjes, mieren, fruitvliegjes, spinnen en vlooien op oppervlakken en in binnenlucht, door diffusie via het eiwitomhulsel in de nucleïnezuurkern, waar het het virale RNA vernietigt.

DoctorZone, voor het neutraliseren van hardnekkige geuren

Dankzij zijn krachtige oxidatievermogen is ozon zeer reactief met geurgenererende moleculen en verandert de chemische structuur ervan, waardoor geurneutrale moleculen ontstaan en de lucht wordt gereinigd. Daarom is de toepassing van ozon een snelle en effectieve methode om op duurzame wijze zelfs hardnekkige geuren te bestrijden. Denk hierbij aan de geur van honden, vocht, roken en kookgeuren. Het gaat vaak om hardnekkige geuren, die vaak ook na het verwijderen van de bron van de geur blijven hangen, omdat ze diep zijn doorgedrongen in tapijten, meubelen, wandbekleding en andere materialen.